Showroom PORCELANOSA slavnostně otevřen

Zajímavosti | 11.11.2015
Showroom PORCELANOSA slavnostně otevřen

PORCELANOSA Grupo má za sebou slavnostní otevření svého showroomu v samém srdci světového obchodu. Událost připadla na 9. září a celý New York k ní upínal velkou pozornost. Rekonstrukci budovy mělo na starost studio „Foster + Partners“, které odvedlo skvostnou práci. Nadšení z plánovaného otevření bylo cítit ze všech stran, tím spíše, že se showroomu nachází na nejdražší a nejluxusnější ulici světa Páté Avenue a v rušném a živém okolí Flatiron Building, kde mají sídlo ty nejslavnější designové firmy.

Program večera

Na tento historický milník společnosti bylo pozváno více než 700 hostů z téměř 90 zemí. Po samotném slavnostním otevření prodejny se hosté přesunuli do Madison Square Parku, který je považován za jednu z nejatraktivnějších zelených ploch ve městě a nachází se v těsné blízkosti nového showroomu. Zde si společně vychutnali příjemnou slavnostní večeři, kterou doprovázela živá hudba a následný tanec. To vše s nádherným výhledem na nezaměnitelnou Flatiron Building a impozantní Empire State Building.

Hosté

Mezi hosty byli ti nejdůležitější jak američtí tak světoví architekti a designéři. Dále také nejbližší spolupracovníci a přátelé společnosti. Událost si nenechaly ujít i mnohé slavné osobnosti. Chybět určitě nemohla Isabel Preysler, která je tváří společnosti již více než třicet let. Další celebritou byla ikona New Yorku (znáte ji především ze seriálu Sex ve městě), herečka Sarah Jessica Parker. Ta však nebyla jediná hollywoodská hvězda večera. Tou další byl herec Richard Gere, který byl hlavní mužskou tváří slavnostního otevření. Nejzářivější ozdobou večera, co se alespoň vzhledu týká, však byly topmodelky Irina Shayk a Nieves Álvarez. Svou návštěvou poctili otevření prodejny i světově proslulá módní designérka Carolina Herrera či toreador Cayetano Rivera a mnozí další.

 

Situace v USA

Obchodní styky se Spojenými státy mají za sebou již tři desítky let dlouhou historii a stále se jedná o klíčový trh pro celou společnost. Existuje zde více než 500 autorizovaných distributorů a showroom v New Yorku je v pořadí už 25. obchod PORCELANOSA v USA. Nicméně svou pompézností se jedná bez debat o mezinárodní „vlajkovou lod“ společnosti.

Slavnostní otevření „PORCELANOSA Building“ se neslo v příjemné atmosféře a největším zadostiučiněním pro organizátory večera, stejně tak jako pro celou společnost, byla superlativa ohledně odvedené práce, která se hrnula ze všech stran. Tento památný okamžik zůstane nesmazatelně zapsán v historii společnosti a nechme se překvapit, jak ovlivní další etapu společnosti PORCELANOSA Grupo.

 

Kategorie blogu