Showroom PORCELANOSA klenot New Yorku

| 22.10.2015
Showroom PORCELANOSA klenot New Yorku

V New Yorku se každoročně těší velké oblibě událost „Open House New York“ (OHNY), kdy nejvýznamnější a nejkrásnější stavby tohoto města odemykají své dveře a návštěvníci tak mají mimořádnou příležitost poznat město z trochu jiného pohledu. Letos tato událost připadla na 17. a 18. říjen a součástí byl i showroom PORCELANOSA, který se nachází na 5th Avenue a jeho budova je chráněna městem.

Historie budovy

Budova prošla velkou proměnou, když se ze slavné „Commodore Criterion Building“ s původní neoklasicistickou fasádou stal showroom PORCELANOSA s moderním, designovým interiérem. Zpracováním projektu byla pověřena skupina světoznámých architektů v čele s Normanem Fosterem.

 

Co bylo k vidění

Každý objekt účastnící se této události nabízí zajímavé prezentace a prohlídky s průvodcem. Návštěvníci si mohou vybrat ze široké škály budov, a to od těch nejstarších až po ty nejmodernější včetně obytných a komerčních prostor. Ty všechny byly otevřeny po celý víkend s jasným cílem, a to sice prohloubit znalosti návštěvníků v oblasti architektury, designu a historie města.

Inovace a moderní trendy

PORCELANOSA vedle standardního programu nabídla i prohlídku samotného showroomu se zaměřením na nejnovější trendy v architektuře. Součástí prezentace byly nové, moderní materiály a inovativní produkty a jejich použití v exkluzivních koupelnách, kuchyních či komerčních prostorech. Nedílnou součástí byla i prezentace materiálu Krion a jeho možného využití. PORCELANOSA představila výběr ze svého sortimentu na všech šesti patrech budovy a největším zadostiučiněním pro ni bylo uznání jak od běžných návštěvníků, tak i od světových architektů a designérů.