Navštivte unikátní virtuální výstavu 20/21 společnosti PORCELANOSA Grupo

Rady a tipy | 8.2.2021
Navštivte unikátní virtuální výstavu 20/21 společnosti PORCELANOSA Grupo

Návštěvníkům exhibice jsou pomocí virtuální 360º prohlídky představeny novinky, na kterých PORCELANOSA Grupo pracovala celý rok. Architekti i designéři každý rok přijíždějí plní očekávání a ani letos by rozhodně neodjížděli zklamaní. PORCELANOSA Grupo je jedinou společností na světě s tak širokou specializací a nabídkou pro kompletní interiér.

Pokud si chcete rovnou prohlédnout letošní výstavu, stačí zavítat na tuto webovou stránku. Dále v tomto článku najdete bližší informace o nejzajímavějších produktech a kolekcích, které jsou v rámci exhibice k vidění.

Přehlídku všech showroomů si můžete prohlédnout ve videu níže:

Unikátní kolekce obkladů Marmi, divize Porcelanosa

Marmi obklady i dlažby odráží jemnost a čistotu mramoru. Celá kolekce nabízí 5 designů, které věrně napodobují žíly a kontrastní charakter přírodního kamene. Zmíněné kolekce nesou název Laurent, Sequoia, Baltic, Massa, Dolomiti a Deco Marmi. Celá kolekce je dostupná v lesku a vybrané designy i v matném provedení (Sequioa a Dolomiti). Nejvíce oceňovanou vlastností celé kolekce je možnost dosáhnout tzv. zrcadlovému efektu, díky sofistikovanému napojování žíly prostupující obkladem.

Tyto obklady i dlažby mohou díky svým vlastnostem snadno sloužit k vytváření nekonečných prosvětlených prostor. Obklady jsou k dispozici v rozměrech 59,6 cm × 150 cm. Dlažby pak v rozměrech 118,7 cm × 118,7 cm nebo 58,6 cm × 118,7 cm.

Od mramoru po křemenec s kolekcí Urbatek

Kolekci Urbatek je věnována expozice Moskva, ve které si můžete prohlédnout velkoformátové imitace slonoviny a drahých kamenů. Tato kolekce dokáže vytvořit i dojem mramoru Calacatta, přírodního křemence či prohlubující se skály. Kromě obkladů a dlažeb lze velkoformáty od divize Urbatek využít i coby součást konferenčních stolů.

Jako další novinku představuje letos divize Urbatek i celé sprchové vaničky, vany a umyvadla, která jsou kompletně vyrobeny z velkoformátů. Výsledný design interiéru při zakomponování těchto produktů působí dokonale elegantně, minimalisticky a zároveň budí dojem luxusu.

Udržitelné koupelny Noken

Divize Noken se dlouhodobě zaměřuje na ekologii a udržitelnost. Jejich koupelnová řešení prezentovaná v rámci Porcelanosa Exhibition to jen potvrzují. Za zmínku rozhodně stojí jejich systém WaterForest, díky kterému lze ušetřit až 89 % spotřebované vody.

Butech modulární buňky

Divize Butech vylepšuje své modulární systémy, aby byly ještě efektivnější a disponovaly udržitelnější konstrukcí. Na virtuální exhibici si můžete prohlédnout systémy, které jsou výsledkem snahy o zkrácení dodacích lhůt a zlepšení obyvatelnosti budov. Takovým systémem je Monobath pro snadnou instalaci nadstandardních koupelen v hotelech, domech i nemocnicích.

L´Antic a široké možnosti využití

Linkfloor Infinity, Adamantina a Monarch jsou kolekce vystavené divizí L´Antic Colonial, každá vás jistě osloví svým jedinečným provedením. Linkfloor Infinity je ve své podstatě „linoleum”, které ale jen stěží odlišíte od mramoru. Křemencové desky Adamantina zase dokáží prosvětlit každý prostor a Monarch jsou masivní dubové parkety v pěti různých odstínech.

Přírodní Krion

Pokud vás zajímají koupelnová řešení a důraz na přírodu, tak vás jistě osloví novinky od divize Krion. Za pozornost rozhodně stojí inovativní umělý kámen Coverlux™. Velmi zajímavý jsou také umyvadla se speciálním povrchem Krion Shell™.

Ať se na virtuální prohlídce vydáte do jakéhokoli města, můžete se těšit na přehlídku inovací, unikátních řešení a designových prvků pro luxusní interiéry i exteriéry.

Kategorie blogu