Luxusní vany pro královský odpočinek

| 30.8.2017
Luxusní vany pro královský odpočinek

Proč se smířit s obyčejným průměrem? Denně řešíte mnoho starostí a povinností a zasloužíte si královský odpočinek. Vydejte se se španělskou značkou Porcelanosa do světa relaxace a vyberte si luxusní vanu, na kterou se budete každý večer těšit. Patříte mezi náročné? Dopřejte sobě i své koupelně o nejlepší, co současný svět nabízí.

Moderní vana z Krionu

Krion. Pro mnohé ještě neznámý materiál, který má však široké uplatnění. Jedná se o umělý kámen, který lze naformovat do různých tvarů, je velmi odolný, nenáročný na údržbu a antibakteriální, což se uplatňuje především v lékařském prostředí. U architektů a designérů je oblíbený pro svoji tvárnost a široké využití. Moderní vana z Krionu patří mezi špičku – má dokonale provázané bezspárové povrchy, elegantní linie a lze vytvořit v různých tvarech i barvách.

Vana z Krionu

Volně stojící vany

Nabízí vaše koupena dostatek prostoru? V tom případě je volně stojící vana jasnou volbou. Vana v otevřeném prostoru navozuje pocit svobody a volnosti. Porcelanosa pro vás připravila tento oblíbený typ van v různých materiálech a tvarech.

Neradi se koupete sami? Je vám ve dvou v klasické vaně těsno? Porcelanosa myslí i na vás. Modely NOVAK, MINIMAL DUO či SOLEIL SQUARE jsou pro společné koupání přímo stvořené.

Vany s pocitem svobody

Retro vany s nádechem historie

Nejste příznivcem moderny? Minimalisté tvary na vás působí chladně a neosobně? V tom případě nepřehlédněte retro vany, které vynikají líbivými tvary a jedinečným stylem. Společnost Porcelanosa se inspirovala osvědčenou historií, proto si chvilky odpočinku a relaxace můžete užít ve viktoriánském stylu - ergonomicky tvarovaná vana na nožičkách VICTORIAN SINGLE zajistí veškerou noblesu.

Retro koupelnová inspirace

Nechte se hýčkat

Dejte si po dlouhém dni horkou koupel a odměňte se krásnou koupelnou, která láká k odpočinku. Porcelanosa uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Nevěříte? Domluvte si schůzku s našimi designéry a projekty. Mile vás překvapí jejich kreativní nápady a sortiment značky Porcelanosa si zamilujete.