Krion a umělý kámen

Rady a tipy | 23.3.2016
Krion a umělý kámen

V interiérech dlouho chyběl materiál, který by byl odolný, antibakteriální a zároveň tak tvárný, aby splnil náročné požadavky designérů i zákazníků. Tyto nároky splnil Krion, často také označován jako umělý kámen, kterému Porcelanosa věnovala jednu celou část své výroby.  

Krion nabízí nové možnosti

Přestože je Krion teprve na začátku, odolal na výbornou všem zatěžkávacím zkouškám a testům. Oproti jiným materiálům nemá žádné póry, proto potřebuje jen minimální údržbu. Do interiérů tento nový materiál přinesl zcela nové možnosti, kdy z něho lze vyrobit téměř cokoliv. Velký úspěch slaví především v luxusních koupelnách, kdy je možné umyvadla, vany či sprchové kouty spojit se základní deskovinou, čímž vznikne ucelený prvek bez spár.

Proč si vybrat Krion?

Materiál pro 3. tisíciletí
Široká paleta barev
Antibakteriální povrch bez pórů
Snadná údržba
Pevný a odolný materiál
Realizace na míru

Umělý kámen nejen do bytového interiéru, ale i ordinace

Krion má však daleko širší uplatnění, než jenom v koupelně. Tento umělý kámen má využití v interiéru, kdy se používá i pro kuchyňské desky spojené s umyvadlem v jeden celek či při výrobě nábytku. Tím ale jeho možnosti nekončí - díky dokonale hladkému povrchu jsou z Krionu připravované i ordinace. Navíc je materiál tak tvárný, že se využívá pro realizaci na míru např. pro recepce, restaurace či další designové interiéry.

 

Umělý kámen Krion je vysoce odolný, pokud ale přesto dojde k defektu, lze provést opravu snadno a bez viditelného dopadu.

Zajímá mě o Krionu více

Máte další otázky nebo chcete Krion zakomponovat do svého interiéru? Neváhejte nás kontaktovat nebo se přesvědčte o kvalitách tohoto materiálu přímo ve vzorkovnách Porcelanosa.

Kategorie blogu