Zlaté koupelny ve znamení luxusu

Koupelny | 16.7.2021
Zlaté koupelny ve znamení luxusu

Zlato je dlouhodobě považováno za symbol prestiže, jedinečnosti a luxusu. Navíc je velice elegantní, a pokud jsou zlaté prvky použity v interiéru, jen podtrhnou jeho unikátnost. Zlatá barva je navíc hitem letošního roku. Její využití v koupelnách a kuchyních dodává jednotlivým místnostem na osobitosti a sofistikovanosti.

Společnost Noken představila nadčasovou sérii baterií Lignage. Ta svými zlatými odstíny rozzáří každou koupelnu. Jednotlivé baterie, jejímž autorem je architekt a designér Ramon Estéve, vás osloví svým jemným a elegantním designem. A právě pro tyto a další vlastnosti získaly zmíněné baterie prestižní ocenění iF Design Award 2019 a Delta Selection Adi Awards 2020.

Aby tyto zlaté baterie v koupelně ještě více vynikly, můžete je zkombinovat s obklady, které byly inspirovány mramorem.

Pokud máte ve své koupelně dostatek prostoru a můžete si dovolit do ní umístit volně stojící vanu, vaše srdce zaplesá. Společnost Noken představila sérii volně stojících van, které jsou k dostání v různých barevných úpravách, např. právě ve zlaté. Barva na vaně nepůsobí nijak okázale, je decentní, a přitom stále luxusní. U sérií van Liem oceníte i prostor na odkládání předmětů, který se jinak u van do prostoru musí řešit poličkami, přizdívkami apod.

Volně stojící vanu Liem můžete kombinovat s bateriemi ze stejné série.

Pokud hledáte prvky, kterými vaší koupelně vdechnou jedinečnost a luxus, kontaktujte nás. Rádi vám pomůžeme s výběrem a představíme vám nejnovější trendy.

Kategorie blogu