Strukturované obklady dodají interiéru osobitost a eleganci

Zajímavosti | 17.2.2023
Strukturované obklady dodají interiéru osobitost a eleganci

Moderní interiéry kladou důraz na vzdušnost a rozmanitost, a to i v rámci obkladů. Velkoformátové obklady od Porcelanosa Grupo nabízí velmi různorodé a atraktivní varianty s širokým množstvím kombinací.

Jednotivé série obkladů od Porcelanosy jsou k dispozici v hladké variantě jako dlažba i obklad. Navíc jsou doplněny 3D strukturovaným obkladem ve stejném barevném odstínu. Strukturované 3D obklady Porcelanosa se pyšní s jednou z nejhlubších struktur, které jsou na trhu k dispozici. Velmi oblíbené jsou i obklady, které imitují přírodní materiály, a jednotlivé místnosti tak můžete ozvláštnit například díky dekoru dřeva či kamene.

Současná technologie navíc umožňuje vyrábět opakující se a na sebe navazující reliéf. A pokud naopak máte rádi jedinečnost, jsme schopni dodat i zcela nepravidelný reliéf. Navazující 3D linie evokující pohyb jsou ideální volbou do koupelen, v nichž je voda hlavním živlem.

Díky volbě výrazně reliéfních obkladů můžete navíc docílit i zcela originální hry světla a stínu. Stačí pár vhodně rozmístěných svítidel a místnost ihned získá jiný nádech.

Obklady od Porcelanosa Grupo jsou velmi oblíbené i u obkladačů, kteří vyzdvihují jejich výbornou řezatelnost, rozměrovou přesnost, rovinnost i nižší hmotnost (díky tloušťce dlažeb 0,8 cm).

Nové obklady pro rok 2023

Letos vám přinášíme 4 nové typy velkoformátových keramických obkladů. Obklady Brooklyn a Madison vás přenesou do atmosféry New Yorku, s jeho dlouhými ulicemi, vysokými domy a elegantními mrakodrapy. Brooklyn vás zaujme jemným žlábkováním a sporadickými hlubšími rýhami. Madison zase nabízí nepravidelný dekor, který na první pohled zaujme. Najdete je v bílé, matné i tmavě mramorové úpravě. Dodávané rozměry pro oba typy jsou 45 × 120 cm.

Obklady Deco přichází hned ve dvou podobách, a to Coral a Savannah. Zatímco Coral nabízí příjemně neutrální vzhled jemně zvrásnělého dekorativního kamene, Savannah pak může evokovat žaluzie poskytující ochranu proti silnému tropickému žáru. Navíc se typ Deco Savannah vyznačuje těmi největšími rozměry z naší nabídky, tedy 59,6 × 150 cm. Deco Coral nabízí rozměry 45 × 120 cm. Barevně jsou k dispozici v odstínech světle hnědé, béžové a jemné šedé.

Letošní novinkou je také typ Spiga, což v italštině znamená klas, který tyto obklady esteticky připomínají. Spiga k dispozici v šedém až nahnědlém provedení a v rozměrech 45 × 120 cm.

 

Přijďte si obklady prohlédnout

Jednotlivé velkoformátové obklady najdete v našich showroomech, kde si je můžete detailně prohlédnout. Případně nás pro více informací kontaktujte.

Kategorie blogu