Moderní a kvalitní sedací soupravy Gamadecor

Zajímavosti | 21.9.2021
Moderní a kvalitní sedací soupravy Gamadecor

Sedací soupravy jsou důležitou součástí každé obývací a společenské místnosti. Jedná se o prvek, jehož výběr bychom rozhodně neměli uspěchat. Správná pohovka by měla být vytvořena z kvalitních materiálů, měla by dlouho vydržet a také by měla být designově atraktivní. A právě takové pohovky nabízí společnost Gamadecor.

Společnost Gamadecor dlouhodobě inovuje své produkty, aby mohla zákazníkům nabídnout co nejlepší design pro jejich domov. Inovace se odráží i v sedacích soupravách, které jsou nejen velmi pohodlné, ale jsou i ideální pro vytvoření jedinečného a útulného prostoru v každém domově.

Praktická a ekologická přeprava

Výhodou sedacích souprav Gamadecor mimo jiné je, že jsou jejich jednotlivé části dodávány v rozloženém stavu. Díky tomu zabírají méně místa při přepravě, nedochází k poškození během dopravy a celkově se používá méně plastů a obalového materiálu. Jednotlivé části soupravy jsou k sobě navíc připevněny inovativním systémem, který nevyžaduje žádné šrouby a vy tak při sestavování nebudete potřebovat žádné nářadí.

Pohodlné sezení a různorodost

Kvalita i inovace je zřejmá i v použitých materiálech. Sedací soupravy jsou složeny ze spojení vrstev různě tvrdé gumy, což nejen poskytuje bezkonkurenční pohodlí, ale současně tak vzniká unikátní princip navrácení do původního tvaru po sezení. Takže i v případě, kdy jsou soupravy intenzivně používány, sedací polštáře vždy zůstanou jako nové.

Další předností těchto souprav je jejich flexibilita. Opěrné rameno můžete dle své volby umístit vpravo nebo vlevo a celkově tak sedací soupravu můžete orientovat na jednu stranu či druhou stranu.

Jednotlivé prvky podstavce, sedací polštáře i opěradla jsou upevněny suchým zipem a systém jejich vytahování je velmi snadný.

Odpružení pro ještě větší pohodlí

Odpružení sedací soupravy je unikátní systém, ve kterém je odpružení připevněno k polštáři soupravy. Nikoliv k základně, jako je tomu u většiny pohovek. Díky tomuto systému poskytují soupravy Gamadecor jedinečný komfort.

Pokud vás sedací soupravy Gamadecor zaujaly, kontaktujte nás. Rádi vás uvítáme na našem showroomu a sedací soupravu vám ve speciálním programu přímo namodelujeme s ohledem na vaše potřeby.

Kategorie blogu