Modulární nábytek jako neodmyslitelná součást obývacího pokoje

Zajímavosti | 2.6.2023
Modulární nábytek jako neodmyslitelná součást obývacího pokoje

Modulární nábytek je flexibilní, snadno se přizpůsobí různým situacím a díky modernímu designu je ideální do každého obývacího pokoje. Skládá se z několika do sebe zapadajících modulů (dílů), které lze různě konfigurovat na základě vašich potřeb. 

Jednotlivé díly jsou na sobě nezávislé, současně je ovšem možné je vzájemně kombinovat a snadno přemisťovat, díky čemuž využijete jakýkoliv prostor.

Pro tento nábytek najdete uplatnění nejen v obytných místnostech a v kancelářích, ale také v hotelových pokojích, čekárnách, nebo třeba v restauracích. Díky své variabilitě a jednoduchému přizpůsobení se výborně hodí i pro náročné prostory.

Přednosti modulárního nábytku:

  1. Pohybujte se bez omezení. Moderní modulární nábytek můžete přesouvat, jak se vám líbí. Zkuste třeba běžnou kuchyňskou linku přeměnit do tvaru písmene L nebo U. 
  2. Zkombinujte poličky a nástěnný nábytek pro zvětšení úložného místa v koupelně nebo kuchyni. Využijte dřevěné či kovové poličky, přenosné šuplíky a skříňky s posuvným zavíráním. 
  3. Mějte domácí spotřebiče a další kuchyňské vybavení elegantně uklizené. K vytvoření flexibilní kuchyně uložte náčiní do přenosných šuplíků a elektrospotřebiče schovejte v kuchyňském ostrůvku nebo vhodných skříňkách.
  4. Sjednoťte si barvy v místnostech. Například Gamadecor pohovky může mít v různorodé barevné kombinaci. Chcete-li kuchyň nebo obývací pokoj zútulnit, navrhněte je v bílé nebo béžové barvě a prostor sjednoťte modulárním nábytkem v černé nebo bílé. Takto vytvoříte pocit hloubky v celém prostoru.

Sedací soupravy a křesla Gamadecor

Sedací soupravy Gamadecor se spojují z vrstev různě tvrdé gumy, která poskytuje bezkonkurenční pocit pohodlí. Velkou výhodou je, že tyto vrstvy gumy umožňují navrácení do původního tvaru po sezení, takže sedací polštáře působí stále jako nové, bez ohledu na intenzitu jejich používání.

Velmi oceňovanou vlastností těchto souprav je jejich flexibilita. Můžete například umístit opěrné rameno vpravo nebo vlevo, a tím tak celou sedací soupravu orientovat na jednu či druhou stranu.

Gamadecor představil také kolekci křesel Feel. Ta jsou velmi pohodlná a nabízí vysokou variabilitu vzhledu. K dispozici je 5 matných barev, 85 typů látek, 22 druhů koženého zakončení a nohy křesel v 5 variacích. 

Modulární nábytek si získává stále více příznivců. Jeho univerzální použití a možnost přizpůsobení z něj dělají neocenitelnou součást každého interiéru a díky vysoké variabilitě můžete tento prvek využít pro propojení jednotlivých místností svého domova.

Kategorie blogu