Na mezinárodní výstavu společnosti PORCELANOSA Grupo dorazilo 12 000 návštěvníků

Zajímavosti | 20.3.2023
 Na mezinárodní výstavu společnosti PORCELANOSA Grupo dorazilo 12 000 návštěvníků

Na konci února se v prostorách společnosti PORCELANOSA Grupo uskutečnil již 29. ročník mezinárodní výstavy globální architektury a interiérového designu

Výstava se odehrávala v showroomech 7 divizí Porcelanosa Grupo (Porcelanosa, XTONE®, Butech, Noken, Gamadecor, Krion® a L'Antic Colonial). Návštěvníci více než 60 národností se během ní mohli seznámit s všestranností materiálů i s nejnovějšími inovacemi v oblasti interiérového designu. A to pro rezidenční a maloobchodní sektor a také sektor pro  projekty.

U příležitosti 50. výročí založení společnosti Porcelanosa se návštěvníci vydali na cestu výrobním procesem turistickým vláčkem a prohlédli si tak 4 závody zaměřené na výrobu keramiky. Lákadlem bylo i nedávno otevřená výroba specializovaná na velkoformáty. Toto centrum získalo v roce 2022 cenu TecnAwards v kategorii Nejlepší nový výrobní závod na výrobu keramiky. A to díky své vysoké úrovni automatizace a investice do špičkových technologií.

Největší  dojem na návštěvníky výstavy letos zanechaly modulární koupelny a kuchyně z Porcelanosa Offsite, vylepšená Smart Kitchen s neviditelnou indukční deskou a spotřebiči bez kabelového připojení od Gamadecor a rozmanité aplikace velkoformátových obkladů XTONE®, 

Návštěvníci si také mohli vychutnat speciální večeře, které PORCELANOSA Grupo uspořádala právě na oslavu svých 50. narozenin. V průběhu akce bylo připraveno i několik překvapení, včetně ohňové show a vystoupení živé hudby.

Kategorie blogu