XXIII. mezinárodní výstava PORCELANOSA GRUPO

Novinky | 4.2.2016
XXIII. mezinárodní výstava PORCELANOSA GRUPO

PORCELANOSA GRUPO každoročně směřuje svoji výstavu záměrně na týden předcházející termínu známého veletrhu Cevisama, kterého se zúčastní všechny důležití hráči v oblasti koupelen a kuchyní. Jedinou výjimkou je právě PORCELANOSA GRUPO, která spoléhá pouze na svoji vlastní výstavu. To jen demonstruje její důležitost a postavení na trhu.

Zatímco první den byl věnován obkladům a dlažbám, den následující byl určen pro kuchyně, sanitární keramiku, baterie, sprchové kouty a umělý kámen, což jsou disciplíny pro společnosti Gamadecor, Noken a Systempool.

Gamadecor

Gamadecor rozdělil svůj showroom, jak již je u něj zvykem, na více částí podle cenových kategorií. PRÉMIUM sekci vévodily prostorově náročné kuchyně za použití těch nejlepších materiálů napříč skupinou PORCELANOSA GRUPO. V dalších cenových kategoriích byl vkusně kombinován přírodní kámen, dřevo a Krion. Gamadecor také představil cenově dostupnou verzi kuchyně do velkých projektů.

 

Noken

Noken letos vsadil na futuristickou vizi koupelen a nechal svým produktům vtělit fantazii slavné architektky a designérky Zaha Hadid. Showroomu tak vévodila koupelna s nekonvenční sanitární keramikou nestandardních tvarů. Tento pocit potvrdila i hezká prezentace v malém kinosálu za použití speciálních efektů.

 

Systempool

Showroom Systempoolu byl tradičně ve znamení materiálu Solid Surface - Krion. Demonstrovat jeho široké možné využití bylo prioritou. Vzhledem k vystaveným interiérům od cukrářství přes značkový obchod s oblečením až k zubní ordinaci se musí přiznat, že se povedlo. Velký potenciál však v sobě skrývá především použití Krionu v koupelnách. Zapuštěné vany či umyvadla do rovných ploch z umělého kamene tvoří jednolitý, čistý design. A právě těmito možnostmi Krion přečnívá své konkurenty. Za pozornost stály i mnohé doplňky vyrobené rovněž z umělého kamene.

 

Výstava se ve všech ohledech vydařila a těšíme se na další ročník.

Zmíněné novinky Vám již brzy představíme detailněji nejen na našich stránkách, ale i na showroomu PORCELANOSA GRUPO na Vršovické ulici v Praze.

Kategorie blogu