Jak vybavit moderní SPA

Rady a tipy | 25.7.2020
Jak vybavit moderní SPA

Návštěva wellness a sauny je velmi příjemným zážitkem, který prospívá nejen našemu zdraví, ale také psychické pohodě. Veřejná wellness však bývají mnohdy přeplněná a není v nich dostatek soukromí. Pokud si chcete dopřát ničím nerušenou relaxaci, můžete si pořídit domácí soukromé SPA. Poradíme vám, co by ve vaší oáze klidu nesmělo rozhodně chybět.

Existuje celá řada možných kombinací, které můžete do svého domácího wellness zařadit. Můžete si zvolit například saunu či infrasaunu. Tu můžete uzpůsobit svým potřebám a zvolit třeba domácí variantu pro 2 osoby. Pokud očekáváte návštěvy, můžete zvolit velkou saunu s vyšší kapacitou. Dále můžete přidat páru, hydromasážní vířivou vanu, zážitkovou sprchu i ochlazovací bazén. Představivosti se meze nekladou. A pro ještě větší pohodlí je se součástí vašeho SPA může stát odpočinková zóna s relaxačním lehátkem, popřípadě vodní postelí.

Součástí každého správného wellness jsou také sprchové systémy. Pokud hledáte populární a inovativní řešení, pak je pro vás ideální systém Noken Touch & Feel.

 

Novinka Noken Touch & Feel

Noken Touch & Feel je revoluční řešení sprchového systému, díky kterému můžete mít až čtyřcestný vývod/ventil s pákovým ovládáním. Jedná se tak o příjemné, intuitivní řešení, kterému každý porozumí. Sprchový systém Touch & Feel se tak skvěle hodí do privátních realizací a je velmi oblíbený také v hotelech, veřejných SPA atd.

Další výhodou je, že na ovládání se může použít nejen sprchový systém od Nokenu, ale i od jakýchkoliv jiných výrobců.

Relaxace v masážní vaně

Masážní vany a vířivky patří mezi velmi oblíbené prvky odpočinku a relaxace. Špičkou v této oblasti jsou jednoznačně italské masážní vany Treesse. Ty nabízí revoluční design i kvalitní funkce. A právě díky svému čistému designu se skvěle hodí nejen do interiéru, ale i do venkovního prostředí.

Velkoformátové obklady a dlažby

Velmi populárním trendem je sjednocování prostoru a zjednodušování údržby. Právě tyto parametry naplňují tzv. velkoformáty. Kromě toho, že opticky sjednotí prostor, který tak působí větší, přináší i řadu funkčních výhod. Díky svému rozměru zajišťují minimalizaci spár, celkovému zvýšení hygieny a s tím i vítanému zjednodušení údržby.

 

Zvolte spolehlivého dodavatele

Domácí wellness může být krásným místem pro odpočinek, ale než jej budete moci pohodlně začít využívat, čeká vás samotná realizace. Tyto projekty jsou bez pochyby velkou výzvou a vzhledem k jejich finanční náročnosti je zapotřebí vsadit na ověřené dodavatele s maximálními zkušenostmi. Jedním takovým je například společnost Dorint.

Ta má za sebou celou řadu úspěšných realizací v těch nejvyšších standardech. Přijďte se přesvědčit do kterékoliv z jejich vzorkoven. Ovšem nic nevydá za vlastní zkušenost, a tak si můžete osobně vyzkoušet sprchování v leže ve speciálním horizontálním sprchovacím programu v showroomu Dornbracht.

Pokud si nejste jistý výběrem, kontaktujte nás. Realizujeme luxusní SPA a wellness na míru potřeb zákazníků. Pro inspiraci si můžete prohlédnout naše realizace.

Kategorie blogu