Elegantní mozaiky z přírodního kamene rozzáří každý interiér

Rady a tipy | 19.1.2023
Elegantní mozaiky z přírodního kamene rozzáří každý interiér

Mozaiky byly oblíbené již v antice, a i v současné době jsou velmi důležitou součástí interiérů. Mozaiky z mramoru či travertinu, v provedení s květinovými a geometrickými motivy, zdobí stěny a podlahy koupelen, obývacích pokojů i recepcí a podtrhují eleganci těchto prostor.

Divize L'Antic Colonial představila novou kolekci Figure, ve které vyzdvihuje čistotu a přirozenost mramoru. Tato kolekce přináší tři varianty mozaiky. Konkrétně se jedná o mušle (Shell Dark a Shell Light), spirály (Spiral Dark a Spiral Light) a květiny (Garden Greys). Jejich originální vzhled a nepravidelný tvar dodávají prostorům hloubku a barevnost.

Mozaikový design a neutrální tóny s matným povrchem umožňují elegantně zařídit různé místnosti. Jsou proto velmi oblíbenou volbou pro podlahové a nástěnné obklady v koupelnách, obývacích pokojích nebo ložnicích a pro obklady na recepcích ve veřejných i komerčních prostorách.

Pokud jsou mozaiky použity jako obkladový materiál na stěny, dají se skvěle kombinovat s přírodním dřevem (Java 1L Natural od L'Antic Colonial) a mramorem (Habana Dark Pulido od L'Antic Colonial). K mozaikám se také hodí předměty z přírodního kamene, jako například umyvadla.

Další ukázky mozaiek najdete ve výběrovém katalogu.

Kategorie blogu