Elegantní baterie do koupelny

Koupelny | 10.11.2016
Elegantní baterie do koupelny

Koupelnové baterie si hrají s tvary

Jak je známo, v jednoduchosti se skrývá krása a koupelnové baterie Noken jsou toho jasným důkazem. Všechny mechanické a technické prvky jsou skvěle zakomponované a na precizně zpracovaných bateriích je téměř nepostřehnete. Samotné ovládání je tradiční pákové, oblíbené retro kohoutkové i řešené joystickem či elektronickým ovládáním.

Současné trendy jsou jasné – jednoduché tvary, které nechají vyniknout ladnosti a jsou nadčasové. Kromě baterií vhodných do minimalistické či futuristické koupelny připravila Porcelanosa pro své klienty také klasické modely v novém vzhledu. Ani barvám se meze nekladou a kromě hojně rozšířeného chromu můžete svoji koupelnu ozvláštnit baterií v několika různých povrchových úpravách – matný chrom, bronz, antracit i např. ve zlatém provedení.

 

TONO - novinka 2017

Novinkou, prezentovanou na podzimním veletrhu CERSAI v Itálii, je návrh série vodovodních baterií TONO od světoznámé architektonické kanceláře FOSTER + PARTNERS.
Jedná se o celý koncept vybavení koupelny v minimalistickém stylu. Tato série zahrnuje i kompletní podomítková řešení a jistě stojí za zhlédnutí. Jedná se o koncept, který bude jednoznačně udávat trend následujících let. Série TONO bude k dispozici v pololetí 2017.

Nesmíme zapomenout na inovaci a technologie

Abychom neobdivovali pouze vzhled, podíváme se také na samotné jádro baterií, které je navrženo pro ekonomickou spotřebu vody, která však nijak neovlivňuje vysoký uživatelský komfort.

NOKEN - specialista na zařizovací předměty

NOKEN je divize PORCELANOSA Grupo, která se specializuje na zařizovací předměty včetně koupelnových baterií a doplňků. Nejoblíbenější kolekcí v portfoliu NOKEN je řada LOUNGE, která zaujme svým designem, ale zároveň nemůže nikoho urazit. Série HOTELS je další úspěšnou kolekcí s využitím do projektových i privátních objektů. Stejně tak jako celá PORCELANOSA Grupo, tak i NOKEN sází na spolupráci s těmi nejlepšími designéry a architekty. Jedná se například o spolupráci s Normanem Fosterem či Zahou Hadid.

Nestárnoucí kohoutkové baterie

Přestože před lety byly kohoutkové baterie v naprosté většině vyměněné z důvodu úspory vody za pákové, nostalgicky se k nim nyní vracíme zpátky. Vzpomínky na minulé časy jsou v módě a v rámci oblíbeného retro stylu připravila Porcelanosa také klasickou kohoutkovou sérii, ve které naleznete například tradiční model FEIS, kohoutkovou baterii v modernějším pojetí FUTURE či nevšedně ztvárněnou IMAGINE N.

 

Netradiční designové baterie

Horkou novinkou od světoznámých architektů Richard Rogers a Luis Vidal je  je například vodovodní baterie MOOD s joystickovým či elektronickým ovládáním, která je díky svému designu dokonalou volbou do minimalistických koupelen. Jednoduchý vzhled neruší žádné páčky či kohoutky, a tak se baterie od designera Luise Vidala stane klenotem vaší koupelny.

Přesvědčte se

Modely koupelnových baterií si můžete prohlédnout ve vzorkovnách, ve kterých se přesvědčíte o kvalitě a preciznosti produktů Porcelanosa. Pro více informací si prohlédněte katalog NOKEN, nebo nás rovnou kontaktuje přímo.

Kategorie blogu