Divize Urbatek představila vany, sprchové vaničky a umyvadla z oblíbeného materiálu XTONE

Koupelny | 29.3.2021
Divize Urbatek představila vany, sprchové vaničky a umyvadla z oblíbeného materiálu XTONE

Velkoformátové desky XTONE jsou známé především svými obklady, dlažbou a fasádami v koupelně a kuchyni a kuchyňskými deskami. Nově společnost Urbatek představila tento unikátní materiál také coby základ pro zařizovací předměty. Ať už se jedná o stoly, sprchové vaničky, volně stojící vany či umyvadla, díky velkoformátu XTONE mají jedinečný celistvý design bez spár. Exkluzivní design těchto produktů v sobě snoubí eleganci, jemné linie a modernitu nejnovějších řešení. Navíc jsou odolné a vysoce hygienické.

Estetické linie materiálu XTONE umožňují perfektní přizpůsobení každého modelu. Navíc disponují přirozenými povrchovými úpravami, které reprodukují jas a strukturu mramoru, dřeva, kamene a průmyslových materiálů jako je beton a kov.

Sprchové vaničky

Sprchové vaničky XTONE jsou k dispozici ve třech provedeních, všechny samozřejmě v protiskluzové úpravě. Vanička varianty XSC je vanička s mírným spádem v minimalistickém designu bez jakéhokoli rámu, díky čemuž dokonale splývá s okolní podlahou. Model XSF se odlišuje viditelně zvednutými okraji, které jsou jemně vyvýšené oproti okolní podlaze. Vaničky XFU nabízejí možnost viditelného rámu v úrovni podlahy a spád pokračující pod úroveň okolní podlahy, čímž vytváří nenápadný plynulý přechod.

Vany a umyvadla

Z velkoformátových desek XTONE je nyní k dispozici i exkluzivní vana XPF. Ta se díky své jednoduché, a přesto ergonomické koncepci, stane středobodem jakékoliv koupelny.

Za pozornost rozhodně stojí i XTONE umyvadla. Ta jsou zcela přizpůsobitelná klientským potřebám. Ať už se jedná o požadavky na hloubky, typ odtoku, umístění baterií či podkladové desky. Umyvadla XTONE jistě osloví především příznivce minimalismu, nicméně jejich minimalistické provedení jen podtrhuje vysokou funkčnost a smysl pro detail.

Velkoformátový materiál XTONE je k dispozici v mramorovém i kovovém provedení i v imitaci dřeva. Vany, sprchové vaničky i umyvadla XTONE jsou unikátním řešením pro náročné klienty, kteří se chtějí obklopit jedinečným interiérem. Produkty z materiálu XTONE dotvoří perfektní design v těch nejmodernějších koupelnách. 

Pro více informací o vaničkách, vanách či umyvadlech XTONE nás neváhejte kontaktovat. Případně si prohlédněte produktové katalogy společnosti Urbatek.

Kategorie blogu