Světoznámí designéři navrhují pro NOKEN

Zajímavosti | 4.2.2020
Světoznámí designéři navrhují pro NOKEN

Značka NOKEN se může pyšnit svou širokou nabídkou koupelnových prvků, které jsou promyšlené do nejmenších detailů. Ať už navrhuje toaletu, vanu, sprchové kouty, držáky na ručníky, či jakékoliv koupelnové příslušenství, vždy klade důraz na preciznost, kvalitu a exkluzivitu. A pro naplnění těchto cílů spolupracuje s předními světovými designéry, mezi kterými jsou například Zaha Hadid, Richard Rodgers či Norman Foster.

Zaha Hadid

Britská architektka a malířka, Zaha Hadid, získala jako první žena v historii prestižní Pritzkerovu cenu za architekturu. Její design najdete v kolekci Vitae, která se může pyšnit integrací přirozených linií a je plná inovací s ohledem na udržitelný rozvoj.

Kolekce Vitae získala celou řadu ocenění. V roce 2016 získala cenu za nejlepší design v rámci i-Novo Awards, o rok později následovala opět cena za nejlepší design na A + Architizer Awards a v roce 2018 byla oceněna jako nejlepší koupelnová kolekce v rámci Mosbuild Moscow.

 

Richard Rodgers

Richard Rogers je britský architekt mezi jehož nejznámější stavby patří Pompidouovo centrum v Paříži a budova Lloyds a Millennium Dome v Londýně. Za svou tvorbu obdržel Stirlingovu cenu a Pritzkerovu cenu a navrhl také luxusní koupelnovou kolekci Mood.

Kolekce Mood je perfektní pro moderní koupelny. Kombinuje v sobě praktičnost, ohled na udržitelný rozvoj a díky originální kombinaci tvarů a materiálů rozjasní každou koupelnu.

 

Norman Foster

Dalším z proslulých architektů, kteří navázali spolupráci se značkou NOKEN je brit Norman Foster. Za svou architektonickou tvorbu získal více než 190 ocenění a obdržel více než 50 národních a mezinárodních cen v soutěžích.

Své zkušenosti a návrhy v rámci bytového designu se promítly do kolekce Tono. Promítá se v ní důraz na funkcionalitu, odstranění přebytečných detailů a celkový výsledek je velmi elegantní se zaměřením na udržitelnost. Kolekce Tono využívá vysoce kvalitní materiály a jednotlivé koupelnové prvky byly navrženy tak, aby usnadňovaly lidem život. Díky své všestrannosti a vysoké kombinovatelnosti jsou ideální do každé koupelny.

 

Značka NOKEN zasahuje svými produkty všechny styly, které jsou dnešním trhem žádány. A díky spolupráci s věhlasnými designéry zajistí vašim prostorům punc jedinečnosti.

Kategorie blogu