Dekorativní profily promění každý prostor v jedinečné místo

Rady a tipy | 7.12.2022
Dekorativní profily promění každý prostor v jedinečné místo

Dekorativní profily na zeď nabízí širokou škálu designů, jsou všestranné a snadno se instalují. V posledních letech se proto stávají velmi oblíbeným prvkem, který ve svých projektech využívají interiérový designéři a architekti.

Jednotlivé profily mohou být vodorovné, svislé, šikmé i kolmé a mohou být proto rozmístěny tak, aby vytvářely různorodé geometrické vzory a řadu dalších tvarů. Navíc je lze pořídit v barvě chromu, zlaté, bronzové i černé a skvěle se tak přizpůsobí stylu místnosti.

Kromě estetické funkce jsou tyto profily také skvělým řešením na rohy, kdy chrání obyvatele nemovitosti či návštěvníky před ostrými hranami.

Dekorativní profily se dají skvěle kombinovat se stylem v interiéru a harmonicky je můžete sladit s vybavením domácnosti.

Koupelny s důrazem na eleganci

Koupelny by měly být oázou klidu a nerušené relaxace a dekorativní panely tyto pocity ještě umocní. Profily v matné černé či zlaté jsou do koupelny jako stvořené. Okraje profilů lze orámovat a vytvořit tak krásný kontrast s koupelnovým nábytkem či třeba bateriemi.

Kompletní nabídku dekorativních profilů najdete na našem webu. Pokud potřebujete poradit, navštivte některý z našich showroomů nebo nás rovnou kontaktujte.

Kategorie blogu