Dekorativní obklady a dlažba oživí vaši koupelnu

Koupelny | 25.8.2018
Dekorativní obklady a dlažba oživí vaši koupelnu

Dekorativní obklady nejen do koupelny

Dekorativní obklady vdechnou vašemu interiéru osobitost a půvab. Dokáží také pozvednout nevýrazné, pochmurné plochy do nevšedních, unikátních prvků, které upoutají pozornost každého návštěvníka.Pomocí dekorativních obkladů a dlažby se dají také elegantně řešit přechody mezi jednotlivými sekcemi a místnostmi v interiéru. Dále se skvěle hodí na rozjasnění tmavých vstupních hal, nebo třeba jako obklad za kuchyňskou linku.

Novinky z veletrhu Cersaie 2018

Dekorativní textury obkladů a dlažeb hrály hlavní roli na letošním veletrhu Cersaie, kde PORCELANOSA Grupo představila celou řadu nových trendů. Novinkou s nejbohatším sortimentem dekorativních úprav je série Matt v bílém programu. Pestrou nabídkou se chlubí také u série Studio v lesku a zcela jedinečné kolekce Prada a Nantes.

Barevné dekorativní obklady

Oblíbenou novinkou je obklad Marbella, který vyniká svým skutečně povedeným a vyváženým designem kombinujícím různé geometrické tvary a příjemné, jemné odstíny. Tento rektifikovaný obklad nejen do koupelny je k dispozici v provedení Stone či Blue a formátech 30 x 90 cm i 45 x 120 cm. Na obklad Marbella navazuje podobným stylem i obklad Granada, který s barvami a tvary experimentuje ještě více. Toscana Deco oproti tomu nabízí umírněnější zpracování pouze světlých, krémových odstínů.

Netradiční dekorativní obklady

Dalšími zajímavými dekorativními obklady dostupnými ve formátu 30 x 90 cm jsou série Oxo či Menorca. Vynikají jedinečnou kresbou s motivy listů a do vaší koupelny tak vnesou příjemnou podzimní atmosféru. PORCELANOSA Grupo také přišla s trendem dekorativních obkladů připomínajících vzhled kovu a série Madison a Bombay jsou důkazem těchto vydařených metalických obkladů. Všechny dekorativní obklady a mnohem více si můžete prohlédnout v našem katalogu.

Prohlédnut celý katalog

Nejoblíbenější dekorativní obklady a dlažby

Dlouhodobě nejoblíbenějšími dekorativními sériemi jsou však série Antique a Barcelona, které navíc nabízejí dostatečný výběr odstínů. Vedle toho se naprosto ideálně kombinují se sérií Dover, která je tou vůbec nejpopulárnější v rámci celé PORCELANOSA Grupo. Díky těmto kombinacím docílíte perfektně sladěného a unikátního interiéru. Při hledání možných kombinací dekorativních obkladů a dlažeb doporučujeme využít rady odborníka. Pro inspiraci můžete také využít náš katalog doporučených kombinací.

Chci se inspirovat v katalogu

PORCELANOSA Grupo - světový lídr pro náročné

PORCELANOSA Grupo je dlouholetým lídrem interiérového designu, především pak v oblasti výroby kvalitních obkladů a dlažeb. Není divu, že se ostatní výrobci snaží její oblíbené produkty s větším či menším úspěchem napodobovat. Porcelanosa se však díky náskoku v technologii výroby a vytrvalým investicím do rozvoje a inovací drží na vrcholu již několik desítek let, kdy udává trend celému odvětví.

Prohlédněte si obklady a dlažby na vlastní oči

Ať už chcete váš interiér pomocí dekorativních obkladů a dlažeb rozsvítit, ozvláštnit či opticky rozdělit, vždy se vyplatí vyhledat kvalitní design tak, aby zpracování nepůsobilo uměle a dostavil se kýžený efekt. Porcelanosa je v tomto případě zcela jistě tou správnou volbou.

Nebojte se experimentovat a navštivte naše showroomy, kde si zajisté vyberete z nepřeberného množství dekorativních obkladů té nejvyšší kvality. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie blogu