PORCELANOSA Grupo na veletrhu Cersaie 2017 – pokračování 1

Novinky | 9.10.2017
PORCELANOSA Grupo na veletrhu Cersaie 2017 – pokračování 1

předchozím článku jsme představili divize Porcelanosa a Gamadecor, na které budeme v následujících řádcích navazovat. Nejprve však uvedeme veletrh Cersaie z pohledu několika zajímavých statistik.

Zajímavá fakta z veletrhu Cersaie

• Veletrh se odehrál na ploše 156 000 m2
• K vidění bylo 869 vystavovatelů
• Výstavištěm prošlo 111 604 návštěvníků
• Návštěvníci pocházeli ze 180 různých zemí
• Propojilo se zde přes 1 000 společností z celého světa

Mezi nimi, tak jako každý rok, nemohl chybět ani světový lídr keramických obkladů a dlažeb – španělská společnost PORCELANOSA Grupo.

Systempool

Produkty divize Systempool byly součástí celé expozice a vyskytovaly se v kombinaci s produkty jednotlivých divizí, jako např. nová kolekce Pure, která nabízí různorodost řešení. Stejně tak i nové sprchové vaničky Line jsou dostupné v 5 aktuálně nejmodernějších barvách a zároveň mohou být upravovány podle potřeb zákazníka, a to ve velikostech 75–210 cm na 70–100 cm.

 

Mimo to Systempool představil novou série umělého kamene KRION nazvanou Terrazzo, která kopíruje design stejnojmenného keramického obkladu. Dále bylo prezentováno rozšíření Luxury série o 3 nové povrchy.

Katalog Systempool Cersaie 2017 Katalog Krion Cersaie 2017

Přijde revoluce v interiérové architektuře?

Největší pozornost však zaujala audiovizuální prezentace revolučního materiálu K-Life, který disponuje unikátní vlastností čištění škodlivých látek obsažených ve vzduchu. Jakkoliv je tato informace neuvěřitelná, společnost PORCELANOSA Grupo, respektive divize Systempool, prochází procesem patentování a veškeré odborné certifikace, které tyto vlastnosti potvrzují a v blízké budoucnosti budeme možná svědky revoluce v interiérové architektuře.

Zjistit více informací

L’Antic Colonial

L’Antic Colonial na veletrhu Cersaie představil poslední trendy nejenom v mozaikách, ale v interiérovém designu obecně. Nová mozaika Essential, dostupná ve 3 různých formátech a vzorech, díky svému nepravidelnému povrchu nabízí zajímavou hru stínů. Stejně tak i Skyline Wave Dark, kterou tvoří břidlicové destičky naskládané těsně vedle sebe v pravidelném uspořádaní, díky kterému tato mozaika dokáže přetvořit stěnu do zajímavého prostorovému elementu.

 

Mozaika Aqua překvapí svým netradičním vzorem i barvou následující nejmodernější trendy v designu. Odstín drží i série Worn, která se povedla především ve formátu šestiúhelníků. Mozaika Form Abstract Cream kombinuje nesourodé tvary a v prostoru tvoří zajímavý kontrast. Dále byly představeny i dřevěné a kovové mosaiky či keramické obklady.

Katalog L‘Antic Cersaie 2017

Z novinek a zajímavostí to ještě není vše

Co nás dále zaujalo ve stánku PORCELANOSA Grupo a z čeho jsme nevěřícně kroutili hlavou? To se dozvíte v pokračování článku.

Myslíte si, že K-Life je pouze marketingovým nástrojem? Napište nám váš názor na Facebook, nebo přijďte se zeptat na naše vzorkovny a my vás přesvědčíme o opaku!

Kategorie blogu