PORCELANOSA Grupo na veletrhu Cersaie 2017 – pokračování 2

Novinky | 16.10.2017
PORCELANOSA Grupo na veletrhu Cersaie 2017 – pokračování 2

Na veletrhu Cersaie 2017 představilo své novinky a inovace všech 8 divizí společnosti v několika ukázkách interiérů, které vkusně nastínili, jak se dají produkty PORCELANOSA Grupo kombinovat i napříč jednotlivými divizemi. Stánek byl designovaný známým španělským architektem Ramónem Esteve, s kterým společnost již několikrát spolupracovala. V tomto článku navážeme na ty předchozí a zaměříme se na zbývající divize společnosti.

Noken

Noken představil na veletrhu elegantní, čistou, a přitom minimalistickou kolekci Arquitect s ultratenkým umyvadlem, vanou a koupelnovým nábytkem kombinujícím dřevo s obkladem Calacatta XLight Premium od Urbateku.

 

V hlavní roli byl Noken i v prostorech SPA, kterému vévodily baterie Tono z dílny světoznámého architekta Normana Fostera. Velmi časté dotazy na disponibilitu této kolekce ve zlaté, měděné a stříbrné naznačují potenciální velký úspěch série.

Katalog Noken Cersaie 2017

Urbatek

Nejvýraznějším prvkem z divize Urbatek byl na výstavě vstup do stánku PORCELANOSA Grupo, jelikož na něj byly použity velkoformátové a tenkostěnné XLight keramické obklady imitující mramor. Jedná se o XLight Premium ve formátu 120x250cm v tloušťce 6 mm a XLight ve formátu 300x100cm v tloušťce 3,5mm. Urbatek rozšiřuje svoji nabídku o 5 sérií v programu XLight Premium mramoru – Nylo Black s černým designem a žluto-zlatou jemnou žílou, Storm Grey připomínající neustále se měnící oblaka, jemnější Golden White, Liem Grey či Ars Beige.

 

Novinkou je také velkoformátový Ewood ve třech odstínech, který imituje přírodní dřevo. Série Stark rozšiřuje nabídku velkoformátových obkladů o odstíny cementu a betonu. 

Katalog Urbatek Cersaie 2017

Glass Design – když je umyvadlo šperkem

Mimo značku PORCELANOSA Grupo nás zaujala především expozice Glass Design, a to netradičním pojetím tradičních artiklů. Italský výrobce nabízí neopakovatelná designová umyvadla z různých materiálů včetně skla, plastu, mramoru a dalších za použití důvtipného designu, kombinací materiálů či podsvícení.

 

Více o Glass Design

Finální dojem

PORCELANOSA Grupo na veletrhu Cersaie odprezentovala zajímavé novinky, které jsou určitě příslibem do následujícího období, což nejlépe demonstroval neutuchající ruch v průběhu celé výstavy uvnitř i v okolí stánku španělského lídra trhu.

Přijďte se tedy podívat i vy na nejaktuálnější trendy ve světě designu na naše showroomy.

Kategorie blogu