25. mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo - 2. část

Novinky | 17.2.2018
25. mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo - 2. část

Pětadvacátá mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo překonala v počtu návštěvníků všechny své předchůdce. Přes 14 000 hostů z více než 80 zemí světa, převážně pak střední Evropy a USA, bylo svědky neutuchající inovace a čím dál dokonalejšího designu. předchozím článku jsme představili novinky z divizí Porcelanosa, Gamadecor a Urbatek, v čemž budeme na následujících řádcích směle pokračovat a zaměříme se na zbývající divize společnosti PORCELANOSA Grupo.

 

Systempool

Hlavní roli v showroomu Systempool hrál opět materiál budoucnosti Krion. Tento umělý kámen, známý také pod obecným názvem Solid Surface, je o poznání kvalitnější než konkurence, a to za srovnatelných cenových podmínek. Showroom byl výstavní skříní neomezených možností, předností a různých kombinací materiálu Krion použitých v interiéru veřejných i privátních prostor, stejně tak jako v exteriéru. Při příležitosti výstavy se odprezentovaly nové barevné série Opale vynikající svou pestrostí a hravostí v podobě podsvícení materiálu.

Velká pozornost byla věnována vylepšenému materiálu Krion ─ převratné novince K-Life, která doplňuje všechny přednosti materiálu navíc o vlastnost čištění nečistot z ovzduší. Návštěvníci tomuto vynálezu z počátku nemohli uvěřit, nicméně za pomocí audiovizuální prezentace a detailního vysvětlení technologie se zástupcům této divize podařilo změnit názor i těm nejskeptičtějším hostům. Systempool je nyní ve stádiu patentování a certifikace a můžeme tedy očekávat, že o tomto materiálu ještě v budoucnu hodně uslyšíme. Více o novinkách zde.

 

L’Antic Colonial

Tato divize PORCELANOSA Grupo, zaměřující se na přírodní materiály, letos přestavila velkou část svého showroomu a nabídla celou řadu zajímavých novinek, z nichž se nejvíce líbila jedinečná smaragdově zelená mozaika. Současný trend velkých formátů byl reflektován i v nabídce L’Antic Colonial, a to například přírodním kamenem v tloušťce 3 mm a formátu 300 x 100 cm, kterého se dá docílit za pomocí nejmodernějších technologií a postupů. Výsledkem je neopakovatelný přírodní výraz a možnost použití i tam, kde by to vzhledem k váze kamene nebylo jinak možné.

Dalším povedeným designem byla stěna skládající se z přírodního kamene seskládaného z formátu 100 cm x 50 cm. Vedle kamene byl velký prostor věnován i přírodnímu dřevu z kolekce Range a dalším kombinacím v rámci nabídky L’Antic Colonial a celé PORCELANOSA Grupo. Více o novinkách zde.

 

Noken

Noken letos prezentoval své nejúspěšnější série Vitae a Tono, jejímiž autory jsou Zaha Hadid a Norman Foster. Dále byl věnován prostor i sérii Pure Line či Lounge od Simone Micheli. Novinkou na letošní výstavě byla kolekce Square a kolekce Outside Baths pro venkovní účely. Neustálý pokrok této divize je demonstrován například neustálým zlepšováním kvality a designu. Letos byla představena nová technologie Project Tech a nové PVD ošetření baterií, které zajišťují odolnost a dlouhodobost produktů této divize. Více o novinkách zde.

 

Pár slov závěrem

Mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo byla i letos demonstrací pozice světového lídra v oblasti interiérů, především pak koupelen. A vzhledem ke kvalitě, designu a důrazu na inovace a nové technologie PORCELANOSA Grupo si bude tuto pozici udržovat bez pochyby i v následujících letech.

Přijďte se i vy podívat, co je vše možné realizovat nejenom ve vaší koupelně. Budeme se na vás těšit na našich showroomech.

Kategorie blogu