25. mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo - 1. část

Novinky | 10.2.2018
25. mezinárodní výstava PORCELANOSA Grupo - 1. část

PORCELANOSA Grupo nachystala v tomto roce svoji tradiční výstavu představující novinky a trendy v bytové architektuře na týden 29. ledna – 2. února 2018. Odborná veřejnost z celého světa, včetně zástupců našeho oficiálního zastoupení, měla tento datum poznamenaný již dlouho dopředu jako jednu z nejdůležitějších profesních událostí celého roku. A nutno říci, že i letos, v pořadí již pětadvacátá výstava PORCELANOSA Grupo, nastavila pomyslnou metu hodně vysoko a máme se rozhodně na co těšit.

Porcelanosa

Porcelanosa rozšířila svoji sérii keramických parket PAR-KER o novou kolekci Forest, která vedle dokonalého designu hledí i na udržitelnost životního prostředí a při výrobě využívá ty nejmodernější a nejšetrnější technologie. Další kolekci keramických parket Delaware byl také věnován dostatečný prostor a vzhledem k úžasnému ohlasu je velmi pravděpodobné, že se z této série stane v budoucnu naprostý fenomén.

Kvalita a vyzrálost společnosti je zřejmá při řešení detailů, kdy Porcelanosa představila rohové lišty se stejnou texturou, díky kterým se dají problematická místa vyřešit esteticky a zároveň ekonomicky. Porcelanosa ve své vzorkovně použila i průhledné žaluzie, které současně sloužily jako velkoplošné obrazovky a nádech všudypřítomné inovace a moderních technologií byl tím ještě umocněn. Více o novinkách naleznete zde.

 

Gamadecor

Divize Gamadecor, zaměřující se na kuchyně, představila celou řadu novinek ─ převážně ze sektoru těch nejluxusnějších. Náročný klient si tak přišel na své při prezentaci nových materiálů, dokonalého designu a zároveň užitečných a nevšedních detailů, které zjednodušují „život“ v srdci každé domácnosti. Nad všemi se vyjímala kuchyně ze série Carnival. Podívejte se na video plné emocí a dokonalého designu.

Velká pozornost byla věnována také koupelnovému nábytku, a to především skleněnému černému umyvadlu kombinovanému s kovovými prvky a doplňky. Spolu se skřínkou a zrcadlem tak vznikla ucelená sestava, která bude určitě velice úspěšná mezi architekty a zároveň cenově dostupná i pro střední segment trhu. Nedílnou součástí moderních kuchyní od Gamadecor je tak zvaná „nano-technologie", která minimalizuje nutnou údržbu díky speciálnímu povrchu, který nezanechává na povrchu žádné otisky. Nechyběly ani skvělé doplňky z dílny Gamadecor jako například hravá osvětlení plná nápadů. Celý katelog je k náhledu zde

 

Urbatek

Urbatek se letos soustředil na odprezentování velkoplošných keramických obkladů formátu 250 x 120 cm ─ kolekce XLIGHT Premium, která byla doplněna o 8 dalších dekorů převážně mramorového designu. Tyto formáty jsou v současnosti velmi žádané pro luxusní koupelny, nicméně jejich použití se rozšířilo i na kancelářské prostory, privátní interiér včetně kuchyní, obývacích prostor či ložnic.

Na tyto povrchy se zaměřuje série XTone, která je velice odolná vůči vnějším vlivům jako jsou nárazy, změny teplot či působení chemikálií. Urbatek nabízí ve stejném elegantním designu i řešení pro veřejné frekventované prostory, a to díky dlažbě o tloušťce 9, 11 a 12 mm. Více o novinkách zde.

 

Novinky prezentované zbylými divizemi představuje v pokračování našeho článku zde.
Neváhejte navštívit náš showoom a povznést svoji koupelnu na zcela jinou úroveň!

Kategorie blogu