Šedé obklady a dlažby lákají nadčasovostí

Koupelny | 6.12.2016
Šedé obklady a dlažby lákají nadčasovostí

Těžko si lze představit univerzálnější barvu. Šedá, kombinace černé a bílé, vládne téměř veškerému modernímu designu ve všech oblastech. Neunikly jí samozřejmě ani interiéry, ve kterých často nacházíme právě šedé obklady a dlažby. 

Někomu se mohou zdát šedé obklady jako nevýrazné a nudné, pro svět designu je však šedá zcela zásadní. Pro ostatní barvy má totiž velký význam, protože umí ztlumit ty zářivé a přitom nechá vyniknout přírodní. Důležitá je také její nadčasovost. Této barvě hraje rovněž do karet to, že nikdo obklady ani dlažbu nemění pokaždé, když se změní módní trendy.

Šedé obklady v různých vzhledech

Šedé obklady v dekoru přírodního kamene jsou velmi oblíbené a technologie jejich výroby jsou tak dokonalé, že je na první pohled nerozeznáte od přírodního materiálu. Porcelanosa dále nabízí svým klientům obklady v imitaci mramoru, betonu či cementových ploch.

4 důvody, proč si vybrat obklady a dlažbu ve vzhledu cementu či betonu

výborně se udržuje, protože je na rozdíl od skutečného betonu hladká
na šedé dlažbě tohoto dekoru jsou nečistoty skoro neviditelné
dá se skvěle kombinovat s jinými obklady a barvami
působí věrohodně, přitom je na dotyk příjemná

Obklady, které byste neměli přehlédnout

Pojďme se podívat na konkrétní série obkladů, které má Porcelanosa ve své nabídce.

OXO / MARMI CHINA – keramický rektifikovaný obklad
DESERT – mramorový vzhled keramických obkladů 
BOSTON - slinuté dlažby STON-KER

Šedé obklady nemusí být pro každého

Přestože je šedých obkladů všude plno, neznamená to, že se musí líbit každému. To ale vůbec nevadí, protože si určitě vyberete z naší široké nabídky jiné. Porcelanosa nabízí svým klientům rektifikované i nerektifikované obklady, dlažby slinuté a glazované, mozaiky a keramické parkety - a to vše v různých, převážně přírodních, barvách. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vám pomůžeme s výběrem.

Kategorie blogu