Retro koupelna je plná inspirace

Koupelny | 20.3.2017
Retro koupelna je plná inspirace

Když se řekne retro koupelna, nejspíš se vám hned vybaví vana na nožičkách a nostalgická atmosféra. Pokud vás láká tento nádech historie, má pro vás Porcelanosa skvělou zprávu – díky širokému sortimentu pro vás bez problému zvládne vytvořit koupelnu právě v tomto stylu a navíc v té největší kvalitě. Pojďte načerpat inspiraci!

Vana a baterie do koupelny v retro stylu

Kouzelné vodovodní baterie s kohoutky nesmí v žádné retro koupelně chybět. Porcelanosa si pro vás připravila baterie ve stříbrném chromu i v pozlaceném provedení a naleznete je pod kolekcí FEIS. Kohoutkové baterie, určené především pro příznivce funkcionalismu, hledejte v kolekci GIRO N.


Chybět nesmí ani zmíněná volně stojící vana na nožičkách, která se stane výjimečným retro šperkem ve vaší koupelně. Vybírat můžete z honosné VICTORIAN SINGLE či střídmější VICTORIAN OVAL.

V retro dlaždicích do koupelny je Porcelanosa mistr

Dalším prvkem, na který se při výběru zaměříme, jsou retro dlaždice a retro obklady do koupelny. I v tomto sortimentu se dá Porcelanosa považovat za světového lídra. Co byste v žádném případě neměli přehlédnout?

Kolekce BARCELONA - slinuté dlažby pestrých motivů a geometrických tvarů
Dlažby s imitací kamene a mramoru - glazované dlažby s přírodními motivy navodí pocit luxusu
Keramické parkety PAR-KER - mít v koupelně dřevěnou podlahu je nemožné, avšak keramické parkety vám tento sen splní, a navíc se skvěle hodí nejen k vaně na nožičkách

Luxus zdobený zlatem i čistá jednoduchost

Záleží jen na vás, zda pojmete retro koupelnu v jednoduchém stylu či v luxusu – obojí je možné. V prvním případě zvolte nábytek s hnědými přírodními tóny, které podtrhnou rustikálnost a hodí se například ke zmíněným keramickým parketám s motivem dřeva. Na umyvadlový stolek je ideální postavit volně stojící umyvadlo kulatého či oválného tvaru napodobující umyvadlové mísy, které byly pro koupelny 19. století typické.


Pokud toužíte po starodávném vzhledu v luxusním provedení, osloví vás široká nabídka umyvadel, nábytku, bidetů či wc v kolekci IMAGINE či IMAGINE N ve zlatém provedení.

VÍCE INSPIRACE 

Retro je v 21. století dokonale vybavené

To, že zvolíte retro vzhled koupelny ještě neznamená, že byste měli být ošizeni o moderní technologie a vysoký komfort. Porcelanosa designem svých výrobků dokonale napodobuje historické vybavení, avšak materiály a technologické zpracování zůstává na velmi vysoké úrovni. Poznejte to sami a navštivte vzorkovny. Pro sjednání osobní schůzky či zjištění více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie blogu