PORCELANOSA Grupo i letos ozdobou veletrhu Cersaie – II. část

Novinky | 1.10.2018
PORCELANOSA Grupo i letos ozdobou veletrhu Cersaie – II. část

PORCELANOSA Grupo nenechala ani letos nikoho na pochybách, kdo je hlavním hráčem v oblasti interiérového designu.předchozím článku jsme se zaměřili především na obklady, dlažby a mozaiky. Na toto téma navážeme v článku a představíme novinky divizí Noken, Systempool a Gamadecor.

Noken – koupelnové baterie

Noken si tento rok pro návštěvníky přichystal velkou novinku v podobě velmi povedené série Lignage od známého designéra Ramona Esteve. Série Lignage nás vrací nostalgicky zpět do doby klasických viktoriánských baterií, ale zároveň přináší moderní design ve stylu minimalismu. Prémiový charakter této série je podtržen nabízenými úpravami, mezi nimiž nechybí chrom, broušené zlato, měď či titan.

Za zmínku stojí i funkční, a přitom designové kohoutky, které opět nabízejí variabilitu v podobě třech úprav. Pro úplnost vaší koupelny nabízí Noken i vanové a sprchové baterie, koupelnový nábytek či umyvadla, to vše ze stejné série, a tedy ladícího designu.

SÉRIE LIGNAGE 2018

Systempool – umělý kámen KRION

Při příležitosti výstavy Cersaie byla představena nová série Art Veins umělého kamene KRION dostupná ve 3 různých odstínech – Bianco Opera, Noce Atrio a Nero Palozzo, které se liší hustotou a intenzitou kresby. Systempool také oznámil, že série Luxury bude od podzimu k dispozici i v 6 mm, což ještě zvyšuje univerzálnost KRIONu a usnadňuje manipulaci a instalaci těchto prvků. KRION hraje hlavní roli i v nových sériích koupelnového nábytku Nest, Smart či Slant. Za zmínku stojí i koncept induktivních nabíjecích ploch, zabudovaných přímo do povrchu materiálu. Stačí položit mobilní telefon na určené místo, např. na kuchyňskou pracovní desku, a telefon se začne automaticky nabíjet.

NOVINKY KRION CERSAIE 2018

Gamadecor – luxusní kuchyně

Gamadecor se zaměřil na prémiovou řadu kuchyní Emotions, která nově začíná používat velkoformátové obklady X-Light od Urbateku i na pracovní desky a skříňky. Vedle pracovní desky z X-Light obkladů byla prezentována i deska z KRIONu spolu s vylepšeným systémem osvětlených polic pro maximální pořádek. Nechyběl ani koncept posuvných dveří, které hravě zakryjí odkládací plochy a opticky kuchyň uklidí. Gamadecor se prezentoval i dvěma novinkami ze sortimentu koupelnového nábytku. Vedle série Last to byl především koupelnový nábytek Blind, inspirovaný lety 1930-40, který se skládá z koupelnového nábytku minimalistického stylu, umyvadla hranatých tvarů a desky z černého mramoru.

Inspirace a kvalita, která nezná hranic

Přečtěte si více o nastávajícím trendu dekorativních obkladů nebo rovnou navštivte naše showroomy po celé České republice a nechte se inspirovat pro váš další projekt nejenom novinkami z veletrhu Cersaie.

Kategorie blogu