Slavnostní otevření nového showroomu PORCELANOSA v Praze

Novinky | 19.11.2015
Slavnostní otevření nového showroomu PORCELANOSA v Praze

Středa 18.11.2015 byla ve znamení slavnostního otevření nového showroomu PORCELANOSA v Praze. K této důležité události byla upínána pozornost již dlouhé měsíce dopředu a pro společnosti Dorint Praha, Design Bath a Dorint Group se jednalo o zásadní mezník v jejich historii.

Večera se zúčastnilo přes 200 hostů a dále i zástupci španělské společnosti PORCELANOSA GRUPO mezi nimiž byl i jeden z majitelů, paní María José Soriano. Přítomné překvapila krátkým přivítáním v českém jazyce a pokračovala pozitivním hodnocením dlouhodobé vzájemné spolupráce. Velkou poctou byla také její chvála na odvedenou práci v souvislosti s realizací showroomu. Po úvodních slovech Petra Pradeho a Jana Novotného dále večerem provázela Gabriela Partyšová.

Slavnostní otevření se neslo v duchu španělské kultury. Vedle živé latinské a španělské hudby dotvářelo příjemnou atmosféru i taneční vystoupení Anety Suchomelové a její podání flamenca. V průběhu večera byly hostům nabízeny španělské speciality, včetně vynikajícího červeného vína z oblasti Ribera del Duero. Velkým pozdvižením byla i příprava paelly, kterou měli na starosti španělští kuchaři, kteří přicestovali ze Španělska exkluzivně při této příležitosti.

Použité materiály ve vzorkovně si pochvalovali přítomní architekti, pro které jsou prezentované novinky světového lídra, jímž PORCELANOSA bezesporu je, silnou inspirací pro jejich další tvorbu. Pozitivní reakce a gratulace hostů na odvedenou práci jsou velkým příslibem do budoucna. Společnost Dorint Praha tak nastavila standard v oblasti vybavení koupelen, domácích SPA a kuchyní zase o něco výše.

S ohledem na množství vynaloženého úsilí a prostředků je velkým zadostiučiněním to, že se celý večer stejně tak jako realizace samotného showroomu, opravdu povedly. A veříme, že tento zásadní krok bude mít pozitivní vliv na značku PORCELANOSA v České republice.

 

 

Kategorie blogu