Masážní a vířivé vany pro náročné

Zajímavosti | 28.7.2017
Masážní a vířivé vany pro náročné

Jste celý den ve stresu, máte hodně práce a velkou zodpovědnost. Abyste mohli v tomto náročném režimu fungovat celý rok, je na to jedna dovolená málo. Dopřejte si proto dokonalou relaxaci ve vířivé či masážní vaně každý den. Během koupele zapomenete na všechny starosti a načerpáte novou energii.

Masážní vana do vaší koupelny

Ponořte se každý večer do teplé bublající koupele, uvolněte tělo i mysl a odpočiňte si. Klidné prostředí dotvoří příjemně navržená koupelna a o celkovou atmosféru se postará masážní vana. Pod španělskou značkou PORCELANOSA se této oblasti věnuje dceřiná společnost Noken.

Z její tvorby byste neměli přehlédnout masážní vanu Soleil Quadra či Minimal. Oba modely jsou akrylátové a v plné výbavě nabízejí vzduchové trysky, zapuštěné LED osvětlení, perličkovou a vodní masáž a samozřejmě i kombinace masážních programů.

Odměňte se každý den. Zasloužíte si to.

Vany Noken

Poznejte kouzlo masážních van

• Koupel uvolní svalové napětí i unavenou mysl
• Jedinečný odpočinek v pohodlí vašeho domova
• Masáž podporuje krevní oběh
• Hluboké prohřátí organismu zajišťuje komplexní uvolnění
• Pomáhá při bolestech a zlepšuje dýchání
• Podporuje regeneraci a rehabilitaci

Velká vířivá vana pro dva

Ať už máte rádi hodně prostoru nebo romantiku ve dvou, oceníte velkou čtvercovou vanu, která se stane dominantním soliterem každé koupelny. Vířivá vana Soleil Square pro vás připraví uvolňující perličkovou nebo vodní masáž a příjemnou atmosféru navodí zapuštěné LED osvětlení. Zajímavou alternativou je velká obdélníková vana pro dvě osoby s názvem Minimal Duo, která nabízí různorodé příslušenství.

 

Kulatá vana do prostorných koupelen

Máte rádi nevšední design? Pořiďte si do velké koupelny či ložnice prostornou kulatou vanu Soleil Round. Doporučujeme kombinaci vířivé vany a hlavové sprchy, kterou si zamilujete.

Proč volit akrylátové masážní vany?

PORCELANOSA se zaměřuje především na výrobu akrylátových van. Tento materiál je vyztužený, odolný a má skvělé tepelně izolační vlastnosti. Jeho další nespornou výhodou je také to, že izoluje navíc i hluk, který vydává motor pro pohon trysek. Díky tomu si můžete užít tichý odpočinek.

Více informací a nabídku na míru vám připravíme ve vzorkovnách PORCELANOSA.

Kategorie blogu