Luxusní kuchyně a fotogalerie pro inspiraci

Kuchyně | 24.8.2016
Luxusní kuchyně a fotogalerie pro inspiraci

Plánujete luxusní kuchyni a hledáte inspiraci? Právě španělská firma Porcelanosa je pro vás jasnou volbou. Široká nabídka moderních kuchyní z nejkvalitnějších materiálů a v jedinečném designu uspokojí i ty nejnáročnější. Nevěříte? Nahlédněte do fotogalerie.

Parametry luxusní kuchyně

Luxusní kuchyně jsou krásné nejen na pohled, ale praktické i při vaření a stolování. Porcelanosa vytváří jak moderní kuchyně v tradiční podobě, tak čím dál více oblíbené tzv. skříňové kuchyně. Jejich kouzlo spočívá v dokonalé čistotě a jednoduchosti. Za dveřmi různého řešení se skrývá kuchyňská linka, na které hladce připravíte večeři. A pokud chcete jít stolovat a nedívat se na linku, která ještě není po vaření uklizená? Stačí velké dveře opět zavřít a vše vypadá čistě, uklizeně a upraveně.

Co musí moderní a luxusní linka splňovat?

• krásný vzhled
• jednoduchá údržba
• snadné ovládání
• chytré řešení
• propracovaná práce s ergonomií
• perfektní přehled, organizace a uskladnění
• rozdělené kuchyňské zóny
• prostorná pracovní deska

Gamadecor – specialista na luxus ve vaší kuchyni

Hlavní společností specializující se na luxusní kuchyně je Gamadecor. Soustřeďuje se na nejpokrokovější technologie, kterými pod záštitou značky Porcelanosa udává trend celému bytovému odvětví.


Obklady do kuchyně
 jsou také pod taktovkou španělského výrobce Porcelanosa, který nabízí obklady i dlažbu. Velkoformátové i tradiční obklady s různými úpravami a to v rektifikované či nerektifikované podobě vznikají pod unikátním lisem, díky jehož technologii se stávají světovou špičkou.

Fotogalerie plné luxusních kuchyní

Přinášíme vám malou ochutnávku toho, pod čím je Porcelansoa podepsaná. Ve fotogalerii luxusních kuchyní najdete kamenné pracovní desky, chytré prostory na uskladnění nádobí i potravin a především jedinečný design. Pokud vás zmíněné zajímá více, inspiraci naleznete nejen zde na stránkách, kde pro vás máme u každé série celý katalog ke stažení, ale také ve vzorkovnách, kde si můžete prohlédnout hotové realizace a v případě zájmu vaše představy konzultovat s bytovými designéry.


Vzorkovny
 a odborné poradce naleznete po celé České republice. Obchodní zastoupení ve dvou prodejnách vám nabídne Praha a v mnoha dalších městech pak naleznete certifikované a spřátelené vzorkovny. Pro více informací či sjednání schůzky nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie blogu