Luxusní koupelnový nábytek

Koupelny | 10.5.2017
Luxusní koupelnový nábytek

Do ložnice patří pohodlná postel, v kuchyni má být praktická linka, obývací pokoj se neobejde bez velké televize... Obklopte se příjemným komfortem také v koupelně, kde trávíte každý den nemálo času. O příjemnou atmosféru a praktické uspořádání doplňků se postará luxusní koupelnový nábytek španělské značky Porcelanosa.

Gamadecor – koupelnový nábytek pro náročné

Odvětvím koupelnového nábytku se zabývá divize Gamadecor, která patří mezi nejmodernější výrobní závody ve světě. Díky jedinečné technologii a kreativním nápadům od světových návrhářů uspokojí tato značka i ty nejnáročnější.

V čem je skrytá výjimečnost?

• Laserové svařování laminátových povrchů
• Povrch ošetřen NANO technologií
• Zvýšená odolnost a životnost výrobků
• Nesčetné prostorové a designové obměny
• Široká paleta materiálů

INSPIRUJTE SE

 

Koupelnový nábytek z masivu

Dřevo vnáší do interiéru útulnost a přírodní materiály se navíc skvěle doplňují s moderními povrchy. Díky špičkovým materiálům a preciznímu zpracování se nemusíte bát vlhkosti, která by mohla koupelnový nábytek z masivu poškodit. Pro výrobu jsou vybírané exotické dřeviny, které snadno odolávají vlhku. U tradičních dřevin je povrch nábytku ošetřen ještě speciální vrstvou, která ochrání nábytek před vodou, vlhkostí i prudkými změnami teplot.

Na co při výběru nábytku do koupelny myslet?

1. S koupelnovým nábytkem počítejte už v návrhu koupelny.
Od jeho rozměrů se ovíjí připojení vody, odpadů, vývody osvětlení, elektrické zásuvky i spáry obkladů.

2. Myslete na vše, co v koupelně potřebujete.
Ať už máte malou nebo velkou koupelnu, vždy v ní potřebujete místo na ručníky, kartáčky, líčení, holicí strojek, pleťovou kosmetiku... Počítejte s dostatkem úložného prostoru.

3. Chcete nábytek na nožičkách či závěsný?
Nožičky zajistí pevnost a dobrou stabilitu. Druhá varianta je praktická na údržbu i úklid.

4. Přírodní materiály nebo jejich imitaci?
U kvalitního nábytku, který je vytvořený pro pobyt v koupelně, je výběr jen na vás. Zvolíte laminát, přírodní dýhu či masiv?

5. Pozor na spoje a hrany.
Jedná se o nejnáchylnější část nábytku. Zajímejte se o způsob zpracování (mezi nejodolnější patří spojování hran laserem).

6. Vybírejte kvalitní značkové kování.
Koupelna patří s kuchyní mezi nejnáročnější prostory, kde musí nábytek odolávat různým vlivům a teplotám. Laciné kování z dovozu, zpravidla čínského původu, je velkou chybou. Pojezdy šuplíku musí vydržet mnoho let i při častém otevírání a značného zatížení váhou věcí, které jsou zde uloženy. Proto se ptejte na výrobce a zemi původu kování použitého ve vámi vybraném koupelnovém nábytku.To platí i při výběru kování, které nesmí podléhat korozi.

 

Hledáte inspiraci?

Nebo chcete pomoci s výběrem? Navštivte vzorkovny Porcelanosa, kde si nábytek můžete prohlédnout na vlastní oči a kde vám bytoví designeři pomohou se správnou volbou nábytku do vaší koupelny. Pro více informací či domluvení termínu osobní schůzky nás neváhejte kontaktovat. Rádi se s vámi podělíme o zkušenosti i nejnovější trendy.

Kategorie blogu