Luxusní a designové koupelny

Koupelny | 13.3.2016
Luxusní a designové koupelny

Koupelna přestala být místem, kam se jde člověk rychle omýt, vyprat a pověsit prádlo. Ryze praktická funkce koupelny je již dávno pryč a nyní se tato místnost stává centrem odpočinku a relaxace. Současné luxusní koupelny jsou plné nápadů i elegance, kterým Porcelanosa udává světové trendy.

Luxusní koupelny plné inspirace

Luxusní koupelny Porcelanosa v 21. století posouvají hranice a určují nové trendy, a to nejen v designu, ale moderních materiálech. Mezi novinky patří Krion (označovaný také jako umělý kámen), který se v koupelnách využívá především pro realizaci ucelených prvků (např. oblíbené spojení vany či umyvadla se základní deskovinou). Dále za zmínku jistě stojí velkostěnné keramické obklady s tloušťkou 3,5 mm a rozměru 3 x 1 m, které jsou oblíbené pro rekonstrukce koupelen, kde není potřeba odstraňovat stávající obložení. Navíc tento obklad zlevňuje a zrychluje celou úpravu interiéru.

Spoustu inspirace a luxusní koupelny naleznete ve fotogalerii.

 

Designové koupelny

Designová koupelna nezná hranice. Přestože velikost prostoru určuje možnosti, zkušení designéři si dovedou poradit i s místností o několika málo metrech čtverečních a proměnit ji v útulnou oázu pro váš odpočinek.

 

Z barev převládají zemité barvy a přírodní nadčasové odstíny, dále elegantní bílá a šedá . Díky různorodým materiálům se využívají různé struktury a povrchy, které se kombinují. Především se jedná o obklady a dlažby, na které se Porcelonosa specializuje, a tak může nabídnout široké spektrum možností.

Porcelanosa mění slova ve skutečnost, proto se na ukázky realizací můžete podívat i ve vzorkovnách po celé České republice.

Kategorie blogu